مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: با نظارت و انجام فرایند فنی و تخصصی در مزارع ، تولید ماهی سردابی این استان نسبت به دو سال گذشته به دو برابر افزایش یافته است |
|
عبدالمحمد نجاتی در جلسه مسئولان فنی مزارع پرورش ماهی سردابی افزود: طبق بررسی انجام شده در سال 92 تولید ماهی 8 هزار تن بود که با نظارت های بهداشتی دامپزشکی در سال 95 به 17 هزار تن رسیده است. |
![]() |
نجاتی،نقش مسئولان فنی را در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم دانست و گفت: مسئولان فنی و تخصصی در افزایش کمی و کیفی تولید نقش مهمی برعهده دارند که این امر اجتناب ناپذیر است. منبع : ایرنا |