رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت: یکی از مهمترین چالش ها و معضل های بازار ایلام مقابله و کنترل عرضه و فروش ماهی از سوی دست فروشان است. |
|
|
دکتر سعید صیدیوسفی روز شنبه اظهار کرد: ماهی به عنوان یکی از مواد خام پروتیئنی دارای شدت فسادپذیری بالایی است و باید حتما در محیط های مناسب نگهداری شود. |
![]() |
|
صیدیوسفی تاکید کرد: ماهی باید در محیط های دارای مجوز و تاییدیه اداره کل دامپزشکی و مجهز به یخچال عرضه شود در غیر این صورت با عرضه و فروش این فرآورده خام فسادپذیر در خارج از این محیط ها بشدت برخورد می شود. منبع : ایرنا |
|

