| بیش از 8 هزار تُن ماهی سالانه از منابع طبیعی و نیمه طبیعی استان کردستان صید میشود | |
|
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: پیش بینی تولید در سالجاری 9 هزار تُن است که 3 هزار و 200 تُن سردآبی و بقیه از منابع گرمابی استان صید می شود. رحمان میرزایی با بیان اینکه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 615 تُن افزایش تولید داریم، افزود: تولید ماهی در سال گذشته 8 هزار و 230 تُن بوده که 5 هزار و 200 تُن آن ماهیان گرمابی و 3 هزار و 30 تُن مربوط به ماهیان سردآبی بوده است.
|
![]() |
|
وی گفت: ماهیان تولیدی در منابع آبی استان، از خانواده کپور ماهیان و شامل 4 گونه کپور معمولی، کاما، فیتوفاگ، آمور علفخوار، ماهی بیگد و ماهیان بومی و رودخانهای هستند.
ماهی کردستان به استانهای همجوار، تهران، کشورهای عراق و روسیه صادر می شود منبع : صدا و سیما |
|

