|
|
میرآرمان واعظی صبح امروز در اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان اردبیل که در سالن ورزشی امام خمینی با شرکت علاقمندان به غذاهای دریایی برگزار شد، اظهار کرد: در سالهای گذشته تولیدات آبزیان ما کم و در حدود 700 تن بود و علاوه بر این مشکل با کمبود بازار مصرف در استان روبهرو بودیم ولی با انجام اقدامات فرهنگی و تبلیغاتی اقدام به بالا بردن بازار مصرف کردیم. وی افزود: متوسط سرانه مصرف آبزیان در کشور پایینتر از حد جهانی است ولی در بین استانهای غیرساحلی کشور مصرف آبزیان در استان جزو استانهای برتر کشور قرار گرفت. |
![]() |
مدیرکل شیلات استان اردبیل یادآور شد: با توجه به ظرفیت استان اردبیل در تولید و پرورش آبزیان و استفاده از ظرفیتت بالای تولید آبزیان با سیاستگذاری مناسب به اهداف خود در پرورش آبزیان دست پیدا خواهیم کرد. واعظی بیان کرد: وضعیت پرورش ماهیان گرمابی در شمال و جنوب استان مناسب بوده و کیفیت ماهیان اردبیل در حد مطلوبی قرار دارد و به استانهای همجوار نیز صادر میشود. وی گفت: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی با تنوع طبخ آبزیان و استفاده از این غذا در سفرههای مردم است و امیدواریم مصرف سرانه استان افزایش پیدا کند منبع : فارس |