کاهش روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر

کاهش روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر
اخبار شیلاتی

کاهش روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر

تعداد بازدید:۱۳۷ تعداد نظرات:۰
کاهش روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر

رئیس شیلات دشتی و تنگستان گفت: امسال روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر و صیدگاه‌های شهرستان‌های دشتی و تنگستان کاهش چشمگیری داشته است

حمید خلیلی در دشتی بارندگی، شناورهای بی‌هویت و صید قاچاق را از عوامل کاهش میگو در این مناطق ذکر کرد.

وی افزود: امسال روند صید میگو در مناطق استان بوشهر و صیدگاه‌های شهرستان‌های دشتی و تنگستان کاهش چشمگیری داشته است و عدم بارندگی تأثیر فراوانی بر کاهش میگو در منطقه دارد.

خلیلی با اشاره به افزایش شناورهای بی‌هویت بیان کرد: شناورهای بی‌هویت به‌طور قابل‌توجه‌ای افزایش‌یافته است که به‌وسیله تورهای چشم‌ریز به‌صورت رکسی انجام می‌شود و این امر موجب از بین رفتن میگوهای مولد می‌شود.

این مسؤول تاکید کرد: صید قاچاق بی‌رویه سومین عامل کاهش میگو نه‌ تنها در شهرستان‌های دشتی و تنگستان بلکه در استان بوشهر شده است.

وی یادآور شد: صید ترال در فصول ممنوعه توسط شناورهای غیربومی انجام می‎شود که خود افتی برای کم شدن ذخیره میگو در این مناطق شده است و با توجه به قاچاق بی‌رویه که همه‌ساله رخ می‌دهد امیدواریم با این افراد به‌طورجدی برخورد شود.

خلیلی افزود: از تاریخ آغاز شروع صید میگو که توسط 190 قایق و 77 شناور لنج مشغول صید شدند تا شب گذشته 117 تن میگوی ببری و 10 تن میگوی سفید صیدشده است.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون قایق‌ها از ترال به روش قلاب تغییر صید کرده‌اند و فقط موتور لنج ها به صید میگو ادامه می‌دهند هرچند ظرف پنج روز 250 کیلوگرم بیشتر صید نداشته‌اند.

رئیس شیلات دشتی و تنگستان گفت: در صنعت آبزی‌پروری در شهرستان دشتی 37 مزرعه ذخیره‌سازی میگو انجام‌شده و 651 هکتار زیر کشت رفته است

منبع : فارس

کلیدواژه‌ها:
کاهش روند صید میگو در مناطق مختلف استان بوشهر
دیدگاه خود را بیان کنید