مدیر کل دامپزشکی استان بر لیبل دار کردن ماهی در مراکز عرضه تاکید کرد | |
سید بهمن نقیبی در جلسه مشترک با فروشندگان مرغ و ماهی، اصناف و شیلات گفت: هدف از اجرای این طرح در استان قزوین بهبود کیفیت عرضه ماهی جنوب وایجاد انگیزه برای افزایش تقاضای مردم است چرا که با توجه به فساد پذیر بودن ماهی و عدم درج مشخصات و زمان صید بر روی ماهی، مشتری را برای خرید و مصرف ماهی دچار تردید خواهد کرد. |
![]() |
کولجی رئیس اتاق اصناف قزوین هم ضمن تاکید بر لزوم عرضه محصول با کیفیت از سوی فروشندگان مرغ و ماهی خواستار توجه همزمان به چرخه اقتصادی و رفع مشکلات بهداشتی در مراکز عرضه شد و برای همکاری در اجرای طرح و رفع موانع احتمالی قول مساعد داد. منبع : باشگاه خبرنگاران |