قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده تحقیقات آبزی پروری کشور از تولید خمیر ماهی آماده مصرف بعنوان یک فراورده غذایی با ارزش و دارای قابلیت صادرات در این مرکز خبر داد |
|
قربان زارع گشتی روز چهارشنبه با اشاره به تولید 160 هزار تن ماهی پرورشی در کشور تولید این محصول را یک مزیت صادراتی برای تولیدکنندگان در کشور عنوان کرد. |
![]() |
زارع افزود: تولید این گونه محصولات خمیری به دلیل دارا بودن تنوع ، ذائقه پسندی مناسب ، قابلیت مصرف برای تمام سنین در جامعه از جایگاه ویژه ای در صنایع شیلاتی کشور برخوردار است . منبع : ایرنا |