مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات در ادامه با بیان اینکه، ماهی قزل آلا از خانواده سالمونیده است گفت: این ماهی در کشورمان به طور معمول از قیمت متوسطی برخوردار است | |
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه تولید کنندگان آبزیان در کشورمان مبنای تولید خود را برپایه گرایش و تقاضای بازار تنظیم می کنند، لذا گرایش مصرف کنندگان و تولید کنندگان در این راستا سال به سال به سمت ماهی قزل آلا افزایش یافته است. |
|
وی خاصیت طعم پذیری مناسب قرل آلا را از جمله ویژگی های مهم این نوع ماهی دانست و گفت: این ماهی کم استخوان (تیغ ) است و استخوان ها به راحتی از آن جدا و به سهولت تبدیل به فیله می شود. در فروشگاه ها نیز با کوتاه ترین زمان می توان آن را به اشکال مختلف برش زد، ضمن اینکه این ماهی می تواند به صورت پخته و یا کبابی طعم دار نیز مورد استفاده قرار گیرد منبع : ایرنا |