کارشناسان کشاورزی بر این باورند تولید ماهی تیلاپیا با اهداف اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد | |
این روزها ماهی تیلاپیا در سبد غذایی خانوار جا خوش کرده است و این امر موجب شده تا سالانه میلیون ها دلار صرف واردات این محصول شود در حالی که که امکان تولید آن در مناطق کویری وجود دارد. |
![]() |
حسن صالحی رئیس سازمان شیلات و معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت واردات تیلاپیا اظهار داشت:براساس تفاهنامه ای که با سازمان محیط زیست بسته شده، قرار است این ماهی در 10 مزرعه سرپوشیده بافق تحت نظارت سازمان به صورت تک جنسی تولید شود. وی در پاسخ به این سوال که تیلاپیا رقیب قزل آلا در بازار داخل می شود، گفت: تیلاپیا رقیب قزل آلا نیست چرا که مصرف کنندگان تیلاپیا با قزل آلا متفاوت هستند .
صالحی با بیان اینکه قزل آلا بهترین جایگاه را در بازار مصرف داخل دارد، بیان کرد: با وجود تولید سالانه 140 هزارتنی قزل آلا در داخل و واردات 10 هزارتنی تیلاپیا، رقابت برای فروش این دوماهی منتفی است.
تولید کنندگان ماهی به افزایش کیفیت توجه کنند
وی به ضرورت افزایش رونق ماهی تیلاپیا نیز اشاره کردو افزود:این ماهی در سبد غذایی خانوار با استقبال زیادی روبرو شده است،بنابراین تولید کنندگان این محصول نیز ضمن بالا بردن تولید این محصول ،به تنوع و کیفیت آن نیز بابد توجه کنند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
|