مکان های عرضه کننده آبزیان در برخی نقاط ممکن است به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشتی مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کند، از این رو زمزمه ها و رایزنی هایی برای ایجاد بازارچه آبزیان و طبخ آن در کرمانشاه با هدف گسترش سلامت و اشتغالزایی به گوش می رسد. |
|
یکی از فاکتورهای مهم در افزایش مصرف سرانه ماهی در استان، دسترسی آسان به مراکز تهیه و توزیع آن است تا مصرف کنندگان اطمینان لازم برای خرید ماهی با کیفیت و تازه را داشته باشند. |
![]() |
هم اکنون به صورت پراکنده بیش از 52 مکان عرضه ماهی و آبزیان در سطح شهر کرمانشاه وجود دارد که اقدام به فروش ماهیان دریایی، ماهیان گرمابی، ماهی قزل آلا، ماهیان وارداتی و ماهی کیلکا می کنند که بررسی و رایزنی هایی برای ایجاد غرفه های عرضه و طبخ آبزیان در کرمانشاه در دست اقدام است. منبع : ایرنا |