مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت:روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارج از کشور میشود. |
حمیدرضا حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: واحد تولید تن ماهی در استان سمنان با افزایش شیفتکاری ظرفیت تولید ۲۵ تن در روز را دارد. وی ادامه داد: تن ماهی تولید شده در استان سمنان علاوه بر توزیع در داخل کشور، به کشورهای پاکستان، عراق و افغانستان صادرات میشود. وی بیان کرد: این واحد تولید تن ماهی در استان سمنان با سرمایهگذاری اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال راهاندازی شده است. حسینی تصریح کرد: واحد تولید تن ماهی در استان سمنان زمینه اشتغال ۸۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده است. وی یادآور شد: ۸۰ درصد مواد اولیه این واحد تولیدی در داخل کشور و ۲۰ درصد از طریق واردات تامین میشود. مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ماهی مورد نیاز برای تهیه تن از مناطق جنوبی و شمالی کشور تامین میشود. ۸۴ باب استخر تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی و ۳۷ استخر پرورش ماهیان گرمآبی مجاز و تحت نظارت در این استان وجود دارد که بخش زیادی از این استخرها در نواحی شمالی استان و به ویژه شهرستان شاهرود وجود دارد. در استان سمنان ماهیان گرمآبی از خانواده کپورماهیان مانند ماهی کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور نقرهای و ماهیان سردآبی از خانواده آزادماهیان مانند قزل آلای رنگین کمان پرورش داده میشود. سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ تن گوشت ماهی در استخرهای پرورش ماهی استان تولید شد و پیشبینی میشود امسال این میزان افزایش یابد.
منبع : ایرنا |