روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان سمنان تولید می‌شود

روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان سمنان تولید می‌شود
اخبار شیلاتی

روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان سمنان تولید می‌شود

تعداد بازدید:۱۶۲ تعداد نظرات:۰

روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان سمنان تولید می‌شود

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت:روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارج از کشور می‌شود.

حمیدرضا حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: واحد تولید تن ماهی در استان سمنان با افزایش شیفت‌کاری ظرفیت تولید ۲۵ تن در روز را دارد.

وی ادامه داد: تن ماهی تولید شده در استان سمنان علاوه بر توزیع در داخل کشور، به کشورهای پاکستان، عراق و افغانستان صادرات می‌شود.

وی بیان کرد: این واحد تولید تن ماهی در استان سمنان با سرمایه‌گذاری اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.

حسینی تصریح کرد: واحد تولید تن ماهی در استان سمنان زمینه اشتغال ۸۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده است.

وی یادآور شد: ۸۰ درصد مواد اولیه این واحد تولیدی در داخل کشور و ۲۰ درصد از طریق واردات تامین می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ماهی مورد نیاز برای تهیه تن از مناطق جنوبی و شمالی کشور تامین می‌شود.

۸۴ باب استخر تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی و ۳۷ استخر پرورش ماهیان گرم‌آبی مجاز و تحت نظارت در این استان وجود دارد که بخش زیادی از این استخرها در نواحی شمالی استان و به ویژه شهرستان شاهرود وجود دارد.

در استان سمنان ماهیان گرم‌آبی از خانواده کپورماهیان مانند ماهی کپور معمولی، کپور علف‌خوار و کپور نقره‌ای و ماهیان سردآبی از خانواده آزادماهیان مانند قزل آلای رنگین کمان پرورش داده می‌شود.

سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ تن گوشت ماهی در استخرهای پرورش ماهی استان تولید شد و پیش‌بینی می‌شود امسال این میزان افزایش یابد.

منبع : ایرنا

کلیدواژه‌ها:
روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان سمنان تولید می‌شود
دیدگاه خود را بیان کنید