مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: میانگین مصرف ماهی توسط شهروندان استان 200 گرم افزایش یافته است. |
|
ایرج رحمانی روز پنجشنبه افزود: میانگین مصرف ماهی در استان سالیانه از 6.3 کیلوگرم در سال های قبل، طی پارسال و امسال به 6.5 کیلوگرم رسیده است با این وجود هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به میانگین کشوری داریم. |
![]() |
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین اظهار داشت: با توجه به اینکه ماهی مواد غذایی سالم و مطمینی به شمار می رود و در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و حفظ سلامت بدن نقش مهمی ایفا می کند لازم است نسبت به افزایش مصرف این محصول در جامعه خود برنامه ریزی و فرهنگ سازی کنیم. منبع : ایرنا |