رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در استان قم خبر داد |
|
محمدرضا طلایی با اشاره به اهمیت ترویج الگوی تغذیهای سالم در جامعه از برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در روز جمعه خبر داد و گفت: این جشنواره در سالن سرپوشیده بوستان نرگس برگزار میشود. وی اظهار کرد: افراد مایل به شرکت در بخش مسابقه طبخ آبزیان باید غذای تهیهشده از آبزیان را از ساعت ۱۱ صبح الی ۱۳ به سالن سرپوشیده بوستان نرگس تحویل تا توسط داوران مجرب و کشوری در شش شاخص طعم و مزه، تزیین غذا، چیدمان میز، صرفه اقتصادی، حفظ ارزش غذایی و نیز ابتکار و نوآوری مورد داوری قرار گیرد. |
![]() |
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم، به ۱۰ نفر اول برگزیده بخش مسابقه طبخ آبزیان که توسط هیأت داوران انتخاب میشوند ۱۰ قطعه انواع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد. طلایی افزود: همچنین به ۱۰ نفر اول بخش مسابقه آموزشیترویجی جشنواره، جوایز ارزندهای تعلق خواهد گرفت و نیز به کلیه شرکتکنندگان محترم در این جشنواره یک بسته آموزشیترویجی فرهنگ مصرف آبزیان اهدا خواهد شد منبع : مهر |