نمایشگاه عرضه و طبخ آبزیان مازندران در حالی در آستانه نوروز ۹۵ در ساری برپا شد تا گامی در جهت ارتقا فرهنگ مصرف غذای سالم حاوی پروتئین باشد |
|
یکی ازمنابع غنی پروتئینی سرشار از امگا 3، فسفر مصرفی حاصل از پخت آبزیان است.ماهیها و آبزیان آبهای شورمقادیر زیادی ید را در خود ذخیره میکنند و همین ذخیره با مصرف آبزیان به انسان میتواند در تامین سلامت تاثیر بگذارد. |
![]() |
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به لزوم مصرف آبزیان در سبد خانوار خانوادهها اظهار داشت: باید فرهنگسازی برای مصرف آبزیان در خانه و در وعدههای غذایی انجام شود. منبع : تسنیم |