رئیس اداره شیلات بندر آستارا گفت: سال گذشته 40 تن گوشت ماهیان خاویاری در مزارع ماهی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد که میزان تولید آن نسبت به سال 94، 40 درصد کاهش یافته است |
|
صادق خاصی پور روز یکشنبه افزود: این میزان گوشت خاویاری در دو مزرعه فعال پرورش ماهیان خاویاری در بخش لوندویل آستارا تولید شد و ارزش اقتصادی آن 14 میلیارد ریال است. |
![]() |
وی علت کاهش تولید گوشت ماهیان خاویاری را ریزش ناکافی بچه ماهی توسط پرورش دهندگان در مزارع ذکرکرد. منبع : ایرنا |