توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار

توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار
اخبار شیلاتی

توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار

تعداد بازدید:۱۶۴ تعداد نظرات:۰
توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان از توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار خبرداد

میرمراد زهی اضهار داشت: از تعداد هفت مرکز تکثیر میگوی موجود در استان پیش از این تنها یک مرکز فعالیت داشت که با پیگیری های صورت گرفته دو مرکز دیگر فعال شدند.

زهی از روند آماده‌سازی یک مرکز دیگر هم در سال آینده خبر داد و افزود: با این روند سیستان و بلوچستان از انتقال بچه میگوی مورد نیاز از سایر استان‌ها بی‌نیاز خواهد شد.

وی همچنین به انتقال و ذخیره‌سازی اولین محموله تولیدی بچه میگوهای سال 96 اشاره کرد و گفت: در 6 استخر مزارع پرورش میگوی سایت گواتر ظرفیت تولید میگو در هکتار، 220 هزار قطعه است.

زهی گفت: مراکز تکثیر فعال شده می‌توانند در تولید بچه ماهیان دریایی به صورت غیرهمزمان نیز فعالیت کنند.

وی افزود: به منظور تامین بچه میگوی با کیفیت و مورد نیاز مزارع پرورش میگوی استان، پروژه مولد سازی میگو در داخل استان انجام شد و در همین راستا 50 هزار قطعه پست لارو ( بچه میگو) از استان بوشهر به مراکز تکثیر استان منتقل شد

منبع : ایلنا

کلیدواژه‌ها:
توسعه مراکز تکثیر پرورش میگو در چابهار
دیدگاه خود را بیان کنید