مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در دولت تدبیر و امید تولید ماهی و آبزیان دراستان حدود سه برابر افزایش یافته است. |
|
جاوید صحرایی روز سه شنبه در دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در خلخال افزود: در حالی که در سال 92 تولید ماهی پرورشی در این استان سه هزار و 500 تن بود این میزان هم اکنون به بیش از 9 هزار تن افزایش یافته است. |
![]() |
صحرایی با اشاره به ارزش غذایی سرشاری که مصرف غذاهای آبزی در حفظ و سلامت و تندرستی افراد خانوار و جامعه دارد افزود : غذاهای دریایی و بخصوص ماهی سرشار از امگا 3 می باشد و یکی از مهم ترین فاکتور هایی که باعث موفقیت و پویایی جامعه و رشد و ترقی آن می شود برخورداری افراد جامعه از سلامتی و تندرستی جسمی است که طبیعتاً مصرف غذاهای آبزی به دلیل داشتن املاح و ویتامین های ضروری و حیاتی برای بدن تمامی این خصوصیات را دارند. منبع : ایرنا |