پژوهشگران دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با همکاری مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردابی شهید مطهری یاسوج موفق شدند با افزودن نانوذرات به جیره غذایی ماهیان قزلآلای رنگینکمان، بهرهوری در تولید آنها را افزایش دهند |
|
به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری،ایران یکی از بزرگترین مراکز پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان در دنیا به شمار میآید.در سالهای اخیر،میزان تولید این نوع ماهی به دلیل خشکسالی با کاهش چشمگیری مواجه بوده است. ازاینرو محققان این حوزه به دنبال راهکارهایی برای افزایش تولید این نوع ماهی با توجه به مشکلات ناشی از خشکسالی بودهاند. در این راستا، فناوری نانو میتواند محققان این حوزه را در افزایش تولید این ماهی یاری نماید. |
![]() |
دکتر سعید کیوان شکوه پژوهشگر دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن یادآوری تأثیر کمآبی و خشکسالی، هدف از انجام این طرح را افزایش تراکم کشت قزلآلای رنگینکمان بدون کاهش رشد، بازماندگی و آسیب دیدن ایمنی اینگونه ماهی، با افزایش نانومکمل ها به جیره غذایی آنها عنوان نمود. منبع : ایرنا |