سرپرست اداره شیلات سرپلذهاب از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری دانشگاه پیام نور واحد سرپلذهاب در شهرستان خبر داد |
|
مصطفی نوروزی در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان اظهار داشت: به منظور بزرگداشت دهه فجر و ترویج طبخ غذای سالم با محوریت آبزیان و افزایش فرهنگ مصرف ماهی و آشنایی خانوارها با فواید مصرف آبزیان این جشنواره در شهرستان برگزار شد. |
![]() |
وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء سطح دانش بانوان در زمینه طبخ ماهی و افزایش استفاده از ماهی در سبد خانوار دانست و تصریح کرد: مصرف ماهی میتواند در بهبود بیماری های قلبی نقش مهمی ایفا کند و موجب کاهش بروز سکته های قلبی شود و همچنین برای رشد و سلامت کودکان موثر باشد. سرپرست اداره شیلات شهرستان با تاکید بر خرید ماهی از مراکز معتبر گفت: ماهی سالم دارای چشم های براق ، پوست شفاف و هنگام فشار انگشت روی پوست ماهی پس از چند لحظه به حالت اولیه بر می گردد و انداره ماهی نیز باید متوسط باشد.
لازم به ذکر است بمناسبت دهه مبارک فجر جشنواره طبخ آبزیان با حضور فرماندار و جمعی ازمسئولین سرپلذهاب و با همکاری دانشگاه پیام نور شهرستان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید و در پایان به پنج نفر برتر نیز جوایزی اهدا شد منبع : دانا |