جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در اهواز برگزار شد |
|
در این مراسم با حضور استاندار خوزستان ، برخی از مسئولان ، فعالان صنعت آبزی پروری و قشرهای مختلف مردم در نمایشگاه دائمی خوزستان برگزار شد. مدیر کل شیلات خوزستان گفت : این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ آبزی مصرفی با استفاده از روش های متنوع پخت و حفظ ارزش غذایی برگزار شده است. |
![]() |
دکتر نبی اله خون میرزایی با اشاره به مصرف پائین سرانه مصرف آبزیان در کشور افزود : از دلایل پائین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور می توان به عدم آگاهی مردم از ارزش غذایی و خواص بی نظیر آبزیان در تامین سلامت جامعه و همچنین عدم آشنایی با شیوه های مختلف طبخ اشاره کرد منبع : صدا و سیما |