معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران، با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور، گفت: مصرف سرانه جهانی گوشت ماهی برای هر فرد 20 کیلوگرم است، ولی این میزان در ایران 10 کیلوگرم است، که باید این میزان را 2 برابر افزایش دهیم تا به متوسط سرانه جهانی برسیم. |
|
حسن صالحی عصر چهارشنبه در آئین گشایش 23 طرح کشاورزی قم در روستای علی آباد سراجه از توابع بخش مرکزی قم، افزود: امروزه بیش از یک میلیون تن شیلات در ایران تولید میشود که حدود 55 درصد آن از دریاها و 45 درصد آن از آبزی پروری حاصل میشود ولی باید تلاش بیشتری کرد تا این نسبت همانند سراسر جهان 50 – 50 شود.
|
|
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود بیش از 80 مزرعه پرورش ماهی خاویار در کشور، گفت: مؤسساتی که با اجرای طرحهای مختلف در راستای کاهش مصرف آب و بهرهوری آب در بخش کشاورزی و... گام بر میدارند باید تبدیل به الگویی برای سراسر کشور شوند. منبع : تسنیم |