بهره برداری مرکز طبخ انواع آبزیان درشهرستان ساری

شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۱ بازدید
بهره برداری مرکز طبخ انواع آبزیان درشهرستان ساری

بهره برداری مرکز طبخ انواع آبزیان درشهرستان ساری به مناسبت دهه مبارک فجر

به منظورگسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان یک واحد طبخ به صورت طبخ انواع غذاهای ماهی ( کباب و ... ) درشهرستان ساری توسط بخش خصوصی به مناسبت دهه مبارک فجر راه اندازی و افتتاح شد . دراین مرکز انواع کباب ماهی از جمله کوبیده ماهی ( کپور ، فیتوفاک ، آمور و... ) طبخ و عرضه می شود

لازم به ذکر است از موانع و مشکلات اساسی آبزی مصرفی ، تیغ و نحوه آماده سازی آن است که با توجه به شرایط زندگی امروزی و آپارتمان نشینی این مرکز با شرایط ایجاد شده توانسته درراستای حل این مشکلات گام بردارد .

گفتنی است این مرکز درشهرستان ساری واقع دربلوار خزر جنب بانک کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید