جشنواره طبخ آبزیان امروز یکشنبه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل شیلات استان کرمانشاه در مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولت آباد کرمانشاه برگزار شد |
|
جشنواره طبخ آبزیان امروز یکشنبه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل شیلات استان کرمانشاه در مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولت آباد کرمانشاه برگزار شد.رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای دولت آباد در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگار مهر، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در کنار بهره گیری از کارآموزانی که در این مرکز آموزش آشپزی دیده اند از اهداف برپایی این جشنواره اعلام شد |
![]() |
عزیز نوری افزود: در این جشنواره ۳۰ شرکت کننده حضور دارند که از این میان به ۳ شرکت کننده که بهترین طبخ ماهی و آبزیان را انجام دهند جوایزی اهدا می شود منبع : مهر |