رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور، تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی میرسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد |
|
حسن صالحی، امروز در چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم، با اشاره به حضور هیئتی از کره جنوبی در ایران و تعجب آنها از اینکه در منوی صبحانه هتلهای ایران آبزیان قرار ندارند، عنوان کرد: در کشور کره حداقل سرانه هر نفر ۷ کیلو گیاهان آبزی، بخصوص جلبکهای دریایی است. |
![]() |
صالحی با بیان اینکه در سالهای گذشته موفقیت در برداشت این گونه نداشتهایم، گفت: عمر فانوس ماهی دو سال است و ۳ تا ۴ سانت رشد میکند، با این حال سرشار از پروتئین است. منبع : ایسنا |