|
پژوهشگران دانشگاه اصفهان نخستین بار در کشور موفق به تولید خوراک طیور و آبزیان با فعالیت ضد میکروبی شدند |
|
|
عضو هیئت علمی گروه زیست فن آوری دانشکده علوم و فناوری نوین دانشگاه اصفهان گفت: در این خوراک از عصاره های گیاهی بومی ایران با خواص ضد میکروبی و پرو بیوتیک و پری بیوتیکها استفاده شده است. ماندانا بهبهانی افزود: این خوراک علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز طیور و آبزیان می تواند مقاومت بدن حیوانات را در مقابل انواع بیماریهای میکروبی تا حد زیادی افزایش دهد. وی گفت: قابلیت هضم پذیری بالا و خوش خوراک بودن این محصول باعث افزایش 20 درصدی مصرف و در نتیجه رشد سریع حیوان در زمان بندی کمتر می شود. |
![]() |
|
بهبهانی افزود: کاهش میزان مرگ و میر حیوان ، کاهش مصرف آنتی بیوتیکها ، افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماریها ، استفاده مطلوب از گیاهان دارویی و متعادل سازی سیستم گوارش حیوان از مهمترین ویژگی های خوراک تولید شده است. وی گفت: در این روش ابتدا ترکیبات ضد میکروبی از قسمتهای مختلف گیاه استخراج شده و بعد از خالص سازی به همراه پرو بیوتیک ها به مواد اولیه غذای آبزیان و طیور مانند گندم ، و ذرت اضافه می شود. نتایج این تحقیقات علمی که پس از سه سال به نتیجه رسیده در مجلات معتبر بین المللی Isi به چاپ رسیده است منبع : صدا و سیما |
|

