مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرفیت سالانه تولید انواع آبزیان در استان به 9 هزار و 355 تن انواع ماهی گرمابی و سردآبی رسیده است. |
|
محمد رضا مهدیزاده افزود : این میزان تولید در یک هزار و 813 مرکز که بخش زیادی از آنها استخرهای ذخیره آب است، انجام می شود. |
![]() |
وی با بیان اینکه هم اکنون متوسط سرانه مصرف ماهی در استان 6 کیلو و 200 گرم است، اظهار کرد : بخشی از نیاز استان از محل تولید داخل تامین می شود که سال 95 رشد 20 درصدی داشته است اما بیش از 15 هزار تن ماهی قزل آلا از سایر استان های کشور تامین می شود. منبع : ایرنا |