دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در شرق مازندران برگزار شد |
|
دکتر اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در خلیل شهر که در هنرستان حضرت خدیجه این شهر برگزار شده بود گفت: در راستای ترویج و تبلیغ ،رهنگ آبزی مصرفی در جامعه بویژه آشنائی بانوان وبویژه دانش آموزان با شیوه های نوین طبخ ماهی یک دوره کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان برگزار شد. |
![]() |
وی افزود: در این دوره ۸۰نفر از مدعوین و شرکت کنندگان اعم از بانوان شاغل در ادارات و نیز دانش آموزان با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی شامل پلو ماهی با برگ کلم، سوپ ماهی، کله سروی ماهی، سالاد ماهی با بادمجان کبابی و خوراک ماهی با سبزیجات، که توسط یکی از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس شد. دکتر اسماعیلی افزود: وجود ۹۲۳ هکتار آببندان و ۱۰۶۲ هکتار مزرعه شخصی با تولید کل بیش از۷۳۰۰تن انواع ماهیان پرورشی و همچنین استحصال بیش از ۱۵۰۰تن از انواع ماهیان دریایی توسط تعاونیهای پره و شناورهای کلیکاگیر با اشتعال حدود ۱۳۰۰نفر مستقیم و حدود ۳۰۰۰نفر به طور غیر مستقیم ازجمله ظرفیتهای شیلاتی حوزه فعالیتی این اداره است منبع : باشگاه خبرنگاران |