چهار صیاد ماهی توسط محیط بانان ایجرود دستگیر شدند

چهار صیاد ماهی توسط محیط بانان ایجرود دستگیر شدند
اخبار شیلاتی

چهار صیاد ماهی توسط محیط بانان ایجرود دستگیر شدند

تعداد بازدید:۱۴۵ تعداد نظرات:۰
چهار صیاد ماهی توسط محیط بانان ایجرود دستگیر شدند

این صیادان متخلف، دوشنبه /۲۰ شهریور جاری/ ساعت ۵:۳۰ صبح حین صید غیرمجاز ماهی در سدگلابر شهرستان ایجرود توسط محیط بانان در دام قانون گرفتار شدند.

حامد تقی بیگلو روز چهارشنبه گفت: این صیادان متخلف، دوشنبه /۲۰ شهریور جاری/ ساعت ۵:۳۰ صبح حین صید غیرمجاز ماهی در سدگلابر شهرستان ایجرود توسط محیط بانان در دام قانون گرفتار شدند.
وی افزود: از این صیادان متخلف تعداد ۵۸ قطعه انواع ماهی اعم از کپور و زردپر، سه رشته تور ماهیگیری به طول ۴۰۰ متر، چهار دستگاه قایق بادی به همراه ۲ عدد پارو و چهار عدد جلیقه نجات کشف و ضبط شد.
تقی بیگلو اظهار کرد: متخلفان دستگیر شده غیربومی هستند و پرونده تخلف برای آنان تنظیم و به منظور رسیدگی و اعمال قانون به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند.

اواخر اردیبهشت امسال ۲ صیاد متخلف غیربومی به جرم صید غیر مجاز ماهی در سد گلابر واقع در شهرستان ایجرود دستگیر شدند و در بازرسی انجام شده از خودروی پراید متعلق به آنان، یک رشته تور دیواری ماهیگیری به طول ۳۵۰ متر، یک دستگاه قایق تویوپی دست ساز و ۲ عدد ماهی کپور کشف شد.
۲۲ اردیبهشت نیز ۶ صیاد متخلف حین صید ماهی در سد گلابر از سوی محیط بانان شهرستان ایجرود مشاهده و در دام گرفتار شدند و این صیادان در قالب ۲ گروه چهار و ۲ نفره در حال صید ماهی بودند که از گروه چهار نفری که غیربومی نیز بودند ۴۰ قطعه ماهی کپور، پنج دستگاه لنسر، ۹ عدد چوب ماهیگیری کاسی، کشف و ضبط شد.
از گروه ۲ نفره نیز که بومی استان بودند ۱۶ قطعه ماهی، یک دستگاه لنسر، ۲ عدد چوب ماهیگیری کاسی و سه عدد قلاب ماهیگیری به دست آمد.

منبع : ایرنا

کلیدواژه‌ها:
چهار صیاد ماهی توسط محیط بانان ایجرود دستگیر شدند
دیدگاه خود را بیان کنید