ظرفیت آبزیان زینتی اصفهان در اشتغالزایی و ارزآوری /گ
آبزی پروری راهی مناسب برای افزایش درآمد کشاورزان به شمار می رود |
|
با وجود محدودیتهای منابع آبی که چند سالی است اصفهان با آن روبرو شده، بخش کشاورزی استان همواره با رشد تولید و ارتقای کیفیت همراه بوده است. بخش شیلات در کشاورزی اصفهان که به صورت مستقیم با آب سروکار دارد توانسته با استفاده بهینه از انواع منابع آبی موجود در استان به بهره وری دستیافته و در تولید انواع آبزیان با رشد تولید نیز مواجه باشد، در استان انواع مختلف آبزیان گرم آبی، سردآبی و خاویاری تولید و برخی از این تولیدات به کشورهای همسایه صادر میشود، با توجه به وضعیت کنونی آب و هوایی و اقلیمی استفاده از روشهای جدید پرورش آبزیان، میتوان در جهت کسب درآمد بالا برای کشاورزان و همچنین ارتقای میزان صادرات قدم برداشت. |
|
در ادامه این گزارش به نقل از محمدرضا عباسی، مدیر بخش شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان می خوانیم: در سال 95 میزان تولید آبزیان خوراکی در استان شش هزار و 576 تن بوده که نسبت به سال 94 حدود 25 درصد رشد داشته که این آبزیان شامل ماهیهای گرم آبی، سردآبی و خاویاری بوده است. این آبزیان در آبهای شیرین و لب شور استان تولید شده است. همچنین حدود شش سال است که تولید ماهی خاویاری در استان به صورت پایلوت در حال انجام است و تاکنون تولید گوشت خوراکی مطلوبی داشته و امیدواریم تا سه سال آینده بحث تولید خاویار را نیز داشته باشیم. منبع : ایرنا |