میرآرمان واعظی گفت: هشت هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهیان سردآبی و گرمآبی در استان اردبیل تولید شد |
|
میرآرمان واعظی در ششمین جشنواره استانی طبخ آبزیان در شهرستان گرمی اظهار داشت: این جشنواره نخستین جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان گرمی و ششمین جشنواره استانی بوده که به همکاری فرمانداری این شهرستان در کنار دریاچه گیلارلو برگزار شد. وی گفت: در سال گذشته ۸ هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی در استان تولید شده که با تلاشها و اقدامات فرهنگی در راستای افزایش مصرف ماهی در استان، سرانه مصرف ماهی در اردبیل با ۱۰٫۵ کیلوگرم رسیده که رتبه سوم کشوری را در بین استانهای غیرساحلی داریم. |
![]() |
مدیرکل شیلات استان اردبیل تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنوار فرهنگسازی مصرف ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان در راستای سلامت جامعه و ایجاد نشاط و شادابی و مشارکت بانوان در فعالیتهای اجتماعی است و ما سعی میکنیم با اجرای این جشنوارهها سرانه مصرف آبزیان را به ۱۲ کیلوگرم برسانیم. فرماندار شهرستان گرمی نیز در این جشنواره با اشاره به قابلیتها و ظرفیتهای موجود در شهرستان برای آبزیپروری بیان کرد: منابع آبی فراوان از جمله حاشیه درهرود، بالهارود و سایر رودخانهها و منابع آبی در این شهرستانوجود دارد که میتوان در راستای تولید و پرورش ماهی از آنها بهره برد. ابراهیم امامی افزود: با توجه به این ظرفیتهای بالا انتظار میرود در آینده با شروع مطالعات جامع آبزی پروری شاهد شکوفایی صنعت آبزی پرروی در شهرستان باشیم و بتوانیم از قطره قطره آب نهایت استفاده را ببریم. نماینده مردم شهرستان گرمی در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از برگزاری جشنواره اظهار کرد: از اداره کل شیلات استان انتظار میرود با ایجاد رستوران آبزیان در شهرستان در راستای فرهنگسازی مصرف ماهی، برگزاری جشنواره زنده پخت آبزیان و مسابقه ماهیگیری بتوانند فرهنگ آبزی مصرفی را ترویج دهند. سیدحمایت میرزاده بیان کرد: در همه زمینهها آماده همکاری در راستای اقتصاد مقاومتی و ترویج آبزی پروری و آبزی مصرفی هستم و حتما با انعکاس تلاشها و فعالیتهای شیلات استان به مقامات بالا در راستای توسعه فعالیتها در این حوزه تلاشهای لازم انجام میشود. منبع : تسنیم |