نخستین جشنواره طبخ آبزیان با حضور رئیس سازمان شیلات ایران در خراسان جنوبی برگزار شد |
|
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی شنبه شب در مراسم اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: به منظور افزایش سرانه مصرف آبزیان و گسترش فرهنگ مصرف غذاهای دریایی از سال گذشته موضوع جشنواره های غذاهای دریایی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است. |
![]() |
محمد مهدی سعیدی با بیان اینکه این جشنواره تاکنون در ۲۳ استان کشور برگزار شده است، بیان کرد: امروز نیز شاهد برگزاری این جشنواره در بیست و سومین استان کشور بودیم که با استقبال بالای مردم مواجه شده است. وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» بیان داشت: این جشنواره نیز در راستای تحقق شعار سال، حمایت از تولید داخلی و افزایش سرانه مصرف آبزیان برگزار شده است. وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۱۱۰ نوع غذا توسط شرکت کنندگان طبخ شده که این غذاها توسط داوران برجسته کشوری داوری شدند. مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تولید یک هزار و ۵۰ تن آبزیان در استان خبر داد و گفت: توید ماهیان زینتی در استان نیز بالغ بر ۹۳۰ هزار قطعه بوده است منبع : مهر |