صادرات ۶۰ تن شاه میگوی دراز از دریاچه سدارس پلدشت

صادرات ۶۰ تن شاه میگوی دراز از دریاچه سدارس پلدشت
اخبار شیلاتی

صادرات ۶۰ تن شاه میگوی دراز از دریاچه سدارس پلدشت

تعداد بازدید:۱۵۸ تعداد نظرات:۰
صادرات ۶۰ تن شاه میگوی دراز از دریاچه سدارس پلدشت

رییس اداره شیلات پلدشت گفت: شاه میگوی داراز آب شیرین پس از عمل آوری و بسته بندی به صورت زنده به کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و فرانسه و کشورهای آسیای میانه از قبیل روسیه، ارمنستان، آذربایجان و ترکیه صادر می شود.

علی آزادمنش در بازدید از ایستگاه پرورش و بسته بندی شاه میگوی دراز سدارس پلدشت گفت: دریاچه پشت سدارس تنها منبع آب شیرین پرورش شاه میگوی دراز در کشور است.

وی با اشاره به ارزش غذایی بالای این محصول تصریح کرد: این محصول ارزش غذایی بالایی دارد به همین دلیل در کانون توجه کشورهای اروپایی قرار گرفته است.

رییس اداره شیلات پلدشت با بیان اینکه همه مراحل صید و بسته‌بندی زیرنظر کارشناسان صورت می‌گیرد، افزود: ۶ شرکت بهره‌بردار وظیفه صید، بسته‌بندی و صادرات شاه میگوی دراز سدارس را بر عهده دارند.

آزادمنش با اشاره به بحث اشتغالزایی گفت: در این زمینه برای ۷۰ نفر به صورت مستقیم و ۲ هزار و ۱۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه این آبزیان به ارزش ۱۰ تا ۱۲ دلار صادر می‌شود، تصریح کرد: : سالانه ۵۵ تا ۶۰ تن شاه میگوی دراز سدارس پلدشت صادر می شود.

رییس اداره شیلات پلدشت افزود: شاه میگوی داراز آب شیرین پس از عمل آوری و بسته بندی به صورت زنده به کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و فرانسه و کشورهای آسیای میانه از قبیل روسیه، ارمنستان، آذربایجان و ترکیه صادر می شود.

به گفته وی زمان صیادی از ۱۵ خرداد تا اواسط آذر ماه است.

این آئین با میزبانی منطقه آزاد ماکو برگزار شد

منبع : راه دانا

کلیدواژه‌ها:
صادرات ۶۰ تن شاه میگوی دراز از دریاچه سدارس پلدشت
دیدگاه خود را بیان کنید