به رغم محدودیت منابع آبی در استان و با توجه به اقلیم مناسب سالانه بیش از 2400 تن انواع ماهی قزل آلا و کپور و به طور عمده در استخرهای دو منظوره کشاورزی استان تولید می شود. |
|
سید علی میرجاویدکار روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از سال 1380 تاکنون با توجه به برنامه های شیلات مبنی بر استفاده بهینه همزمان از آب در پرورش ماهی و تولید محصولات کشاورزی با اجرای پروژه های متعدد، رونداصلاح در طراحی استخرهای تیپ ،سیستم های هواده –سیستم های برگشت آب و فیلتراسیون برای افزایش بهره وری از آب انجام شد. |
![]() |
وی افزود: در بخش تکثیر و پرورش ماهیان زینتی، استان البرز دارای تولید کنندگان مطرح کشوری بوده که از نظر کیفیت گونه های تولیدی قابل توجه است و در سال های 94 و95 بخشی از تولیدات به کشورهای ترکیه –عراق –افغانستان و ارمنستان صادرشده است. منبع : ایرنا |