مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: مصرف ماهی در این استان بسیار کمتر از میانگین کشوری آن است. |
|
محمدرضا مهدی زاده روز یکشنبه افزود: هم اکنون میانگین مصرف ماهی در کشور 10 کیلو و 600 گرم می باشد در حالی که این میزان در استان خراسان رضوی 6 کیلو و 200 گرم است. |
![]() |
مهدی زاده با بیان اینکه تنها گونه ماهی سردآبی که در استان تولید می شود ماهی قزل آلا می باشد، افزود: سال گذشته مصرف ماهی قزل آلا در استان با توجه به گرایش مردم به مصرف ماهی تیلاپیا کاهش فراوان پیدا کرد. منبع : ایرنا |