مدیر جهاد کشاورزی شازند گفت: در سال جاری در شهرستان شازند میزان ۱۲۷ تن ماهی قزل آلا تولید، صید و روانه بازار مصرف شده است. |
|
منوچهر کریمی مدیر جهاد کشاورزی شازند در خصوص تولید ماهی در شهرستان با اشاره به اهمیت وجود آبزیان در سبد غذایی شهروندان، گفت: استفاده از روش های نوین هوادهی، افزایش تراکم در واحد سطح، به کارگیری توصیه های کارشناسی توسط پرورش دهندگان و تعامل کارشناسان و آبزی پروران از جمله مهمترین عوامل تولید موفق ماهی قزل آلا خواهد بود. |
![]() |
وی افزود:در سال جاری در شهرستان شازند میزان ۱۲۷ تن ماهی قزل آلا تولید، صید و روانه بازار مصرف شده است مدیر جهاد کشاورزی شازند ادامه داد: امسال تعداد ۳ میلیون و ۵۱۸ هزار قطعه بچه ماهی در واحدهای پرورش ماهی شهرستان تولید و همچنین ۱ میلیون و ۲۰۴ هزار قطعه بچه ماهی در استخرها رها سازی شده است. کریمی بیان کرد: همچنین در سال جاری تکثیر ۴ میلیون قطعه تخم چشم زده در۶۰ واحد پرورش ماهی شهرستان را داشتیم و اکثر ماهی تولیدی شهرستان نیز به استانهای همجوار صادر می شوند. وی با بیان اینکه شهرستان شازند رتبه دوم استان را در تولید ماهی دارد خاطرنشان کرد: در زمینه پرورش آبزیان، به طور میانگین ۱۲۰ نفر به طور مستقیم در شهرستان مشغول به کار هستند منبع : شازند ما |