مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هم اکنون تولید ماهی خُشک در این جزیره با روش های سنتی انجام می گیرد که مشکلات بهداشتی و هدررفت زیاد دارد و از این رو با سیاست های اتخاذ شده، روش های صنعتی و بهداشتی جایگزین می شود. |
|
حامد عبدالهی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران به ظرفیت صید 60 هزار تُنی ماهی کوچک سطح زی در جزیره قشم اشاره و تصریح کرد: در حال حاضرحدود 42 هزار تُن ماهی صید می شود که 80 درصد از آن جهت تولید پودر ماهی استفاده می شود. |
![]() |
عبداللهی، رعایت نشدن بهداشت، مشکلات زیست محیطی برای مردم جزیره وهمچنین کاهش شدید ارزش افزوده ماهی خشک تولیدی را از عیب های روش تولیدماهی خشک به روش سنتی دانست و ادامه داد: این آبزیان مقوی دارای کیفیت غذایی بسیار بالایی هستند که با رعایت اصول بهداشتی در زمینه خشک کردن ماهیان سطح زی می توان از آن به عنوان جیره غذایی استفاده کرد. منبع : ایرنا |