سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان گفت: دوره آموزشی طبخ آبزیان، همراه با جشنواره پخت ماهی و میگو در ۴ شهرستان استان، از امروز برگزار خواهد شد. |
|
هانیه اسمی سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان گفت: هدف از برگزاری این دورههای آموزشی، آشنایی با نحوه طبخ صحیح و با مصرف آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار ترویج شعار ماهی غذای سلامتی است. |
![]() |
اسمی در مورد برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در ادامه این کارگاه آموزشی افزود: برنامه روز اول این کارگاهها همراه با آموزش طبخ آبزیان توسط مربی بین المللی آشپزی خواهد بود. منبع : باشگاه خبرنگاران |