|
یک مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان با اشاره به امکان انتقال برخی بیماریها همچون «سالمونلا» و «سل پوستی» از ماهیان و آبزیان، به کسانی که علاقه به تهیه و نگهداری از ماهی قرمز برای سفره هفتسین دارند، توصیههای بهداشتی ارائه کرد |
|
|
دکتر پگاه رستمی در خصوص شرایط نگهداری و خرید ماهی قرمز اظهار داشت: ماهی های زینتی از جمله ماهی قرمز علاوه بر اینکه اثرات فراوانی در روح و روان انسان دارند، اما در شرایط نگهداری غیر بهداشتی ممکن است ناقل بیماری هایی مثل «سالمونلا» و «سل پوستی» باشند. |
![]() |
|
دکتر رستمی خاطرنشان کرد: موقع خرید باید توجه کرد که باله های ماهی تا نخورده و شنای متعادلی داشته و علایم عصبی همچون چرخش دور خود و کوبیدن سر به دیواره آکواریوم نداشته باشند. منبع : مهر |
|

