جشنواره طبخ آبزیان با ارائه 35 نوع غذا در تاریخ 15 اسفند ماه سال جاری برگزار شد |
|
دکترحسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستان های بابلسرو فریدونکنار با اعلام مطلب فوق درمحل برگزاری مسابقه در هنرستان کارودانش شهیدان کارگران شهرستان فریدونکنارگفت: باتوجه به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی روز قبل دراین مکان، امروز سه شنبه ۱۵ اسفندماه شرکت کنندگان دردوره با استفاده از مطلب بیان شده توسط مربی طبخ و آشپزی، درمسابقه در سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با ۳۵ نوع غذا در مسابقه شرکت نمودند |
![]() |
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این آموزش ها و مسابقه ترویج شیوه های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است. منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |