کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان با شرکت بیش از 50 تن از بانوان بندرترکمن در سالن فنی و حرفه ای این شهرستان برگزار شد |
|
تاج محمد خوجه رئیس اداره شیلات بندر ترکمن با اعلام این خبر تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی که با حضور فرماندار، اعضای شورای شهر و کارشناسان شیلات و استاد بین المللی آشپزی استان برگزار شد، شرکت کنندگان با بیش از 10 دستور پخت انواع ماهی و میگو آشنا شدند.وی با اشاره به دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بیان داشت: در حاشیه این دوره آموزشی، مسابقه نقاشی با موضوع آبزیان نیز با شرکت کودکان برگزار شد |
![]() |
تاج محمد خوجه در پایان با تاکید به فرهنگ سازی مصرف آبزیان در سطح جامعه اظهار کرد: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنواره ها و دوره های آموزشی مختلف با رویکرد نحوه نگهداری و روش های گوناگون طبخ برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.
کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان به مدت 2 روز در شهرستان بندرترکمن و با همکاری اداره کل شیلات گلستان، شبکه بهداشت، فنی و حرفه ای و اداره ورزش و جوانان استان و شهرداری بندرترکمن در حال برگزاری است منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |