در راستای اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان و همزمان با چند شهرستان دیگر جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان آمل نیز با استقبال خوب بانوان آملی مواجه شد |
|
هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل با اعلام مطلب فوق در محل برگزاری این جشنواره گفت: براساس برنامه های ابلاغی یک دوره آموزشی طبخ ماهی روز دوشنبه ۱۴اسفندبا مشارکت خوب بانوان این شهرستان در آمل برگزارشد. |
![]() |
وی درادامه با اشاره به اینکه براساس اعلام قبلی مسابقه طبخ در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن در تاریخ سه شنبه 15 اسفند 1396 برگزارشد، افزود: تعداد۲۳ غذا با مدل های مختلف و متنوع دراین جشنواره ارائه شد که پس از پایان داوری توسط مربیان طبخ وآشپزی مجرب به برندگان لوح تقدیر و جوائزی باحضور معاون فرماندار،مدیر جهادکشاورزی و کمیته اموربانوان فرمانداری و نیز مسئولین آموزش و پرورش و شیلات اهداء شد منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |