مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و حیوان، عرضه کنندگان، فروشندگان و خریداران آبزیان زینتی یا ماهی های قرمز سفره هفت سین از تماس مستقیم دست با این موجودات خودداری کنند. |
|
وهاب پیرانی روز چهارشنبه اظهار کرد: رعایت نکردن نکات بهداشتی در خصوص نگهداری ماهی های قرمز امکان ابتلای افراد به بیماری هایی چون گاستروآنتریت، بیماری های گوارشی و سل پوستی را فراهم می سازد. |
![]() |
مدیرکل دامپزشکی ایلام توصیه کرد: در صورت تماس دست با ماهی یا آب آن از تماس دست های آلوده و نشسته با اجزای صورت به ویژه دهان و چشم به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک خودداری شود. منبع : ایرنا |