رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی گفت: میزان تولید و عرضه ماهی قرمز برای تزیین سفره نوروزی شهروندان استان در نوروز 97 نسبت به نوروز گذشته به نصف رسیده است |
|
علیرضا آریان، دوشنبه افزود: سه میلیون قطعه ماهی قرمز برای هفت سین و نوروز 97 آماده شده است، در حالی که این میزان در سال گذشته بین پنج تا 6 میلیون قطعه بوده است. |
![]() |
رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: ماهی قرمز سخت جان است اما نسبت به افزایش درجه حرارت محیط و کاهش اکسیژن محلول در آب حساس بوده و به سرعت می میرد و بهترین درجه حرارت برای نگهداری این ماهی بین 22 تا 25 درجه سلسیوس است. منبع : ایرنا |