همه ساله در ایام پایانی سال سنت سبزی پلو با ماهی شکم پر یکی از عوامل افزایش تقاضای عرضه و خرید آبزیان است تا این روزها شاهد رونق عیدانه بازار ماهی فروشی در مازندران باشیم |
|
سنت خوردن سبزی پلو و ماهی در شب عید نزد ایرانیان همچنان رایج است و این سنت در استان های شمالی از جمله مازندران که تولید کننده برنج و ماهی است ، مورد توجه ویژه قرار می گیرد. |
![]() |
روش طبخ ماهی شب سال نو نیز در مازندران یکسان است به این ترتیب که ماهی را پس از تمیز کردن ، خرد می کنند و آن را داخل سس آب لیمو ، پیاز ، نمک ، فلفل و رزچوبه و دارچین می خوابانند تا طعم دار شود و دقایقی قبل از صرف غذا ، ماهی را که عمدتا از نوع سفید است سرخ می کنند. منبع : ایرنا |