صید ماهی در آستارا پس از سه ماه تعطیلی آغاز شد

صید ماهی در آستارا پس از سه ماه تعطیلی آغاز شد
اخبار شیلاتی

صید ماهی در آستارا پس از سه ماه تعطیلی آغاز شد

تعداد بازدید:۱۵۶ تعداد نظرات:۰
صید ماهی در آستارا پس از سه ماه تعطیلی آغاز شد

رئیس اداره شیلات آستارا گفت: صیادان پس از سه ماه تعطیلی ناشی از سرما، صید به روش پره کشی را در نوار ساحلی این شهرستان آغاز کردند.

صادق خاصی پور روز پنجشنبه افزود: همه ساله از اوایل دی تا 20 بهمن ماه، صید در دریای خزر به سبب آب و هوای سرد تعطیل می شود ولی امسال به علت شرایط جوی نامساعد و کولاک دریا، تعطیلی صیادان بیش از مدت معمول بود.
وی افزود: 49 صیاد شرکت موج گل سیبلی در نوار ساحلی آستارا ماهی صید می کنند و صید ماهی های استخوانی به روش پره کشی در ساحل خزر تا 20 فروردین ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته پنج هزار و 447 کیلوگرم انواع ماهی استخوانی در نوار ساحلی آستارا صید شده بود، اظهار کرد: هر کیلوگرم ماهی کفال با 200 هزار ریال و هر کیلوگرم ماهی سفید با 400 هزار ریال قیمت در بازار ماهی فروشان آستارا معامله می شود.
خاصی پور یادآور شد: ذخایر آبزیان ساحل دریای خزر به دلیل صید بی رویه، آلودگی ناشی از سم و کودهای شیمیایی و برداشت بی رویه شن و ماسه از رودخانه ها کاهش یافته است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و 18.5 کیلومتر نوار ساحلی، در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

منبع : ایرنا

کلیدواژه‌ها:
صید ماهی در آستارا پس از سه ماه تعطیلی آغاز شد
دیدگاه خود را بیان کنید