غالبا کشورهای تولیدکننده ماهی تیلاپیا از تمام قسمتهای این ماهی استفاده میکنند ولی در کشور ما بر بر اساس مرسوم از پوست و پولک ماهی استفاده نمیشود |
|
ریاست مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور کشور عنوان کرد: غالبا کشورهای تولیدکننده ماهی تیلاپیا از تمام قسمتهای این ماهی استفاده میکنند ولی در کشور ما بر بر اساس مرسوم از پوست و پولک ماهی استفاده نمیشود. |
![]() |
نسرین مشایی اضافه کرد: یکی که از نقاط قوت تیلاپیا پوست زیاد ضخیم این ماهی ست که مورد استقبال صنعت چرمسازی در دنیا قرارگرفته و ازجمله تولیدات آن میتوان به ساخت دستکشهای چرمی، کفش، کیف، صنایعدستی و لوازم تزیینی اشاره نمود. هدف این هست که چرخه کامل تولید تا فرآوری را در شهرستان دارا باشیم منبع : راه دانا |