|
رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزش طبخ آبزیان در شهرستان بابلسر خبر داد |
|
|
صالحی در کارگاه آموزش طبخ ماهی که صبح امروز با حضور مدیران و سرآشپزهای هتل ها و رستوران های مازندران در مجتمع پذیرایی شیلات این استان در شهرستان بابلسر برگزار شد گفت: از ابتدای امسال تاکنون برای هزار و 300 نفر، 25 دوره آموزش طبخ ماهی برگزار شده است. |
![]() |
|
رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران، آشنایی مردم با ارزش غذایی و خواص درمانی ماهی، آشنایی با روش های نوین طبخ ماهی، آشنایی با انواع محصولات و فرآورده های شیلاتی و نیز افزایش سرانه مصرف آبزیان از جمله اهداف برگزاری این دوره ها نام برد و افزود: این دوره ها با همکاری دفتر امور بانوان استانداری، فرمانداری ها و سازمان جهاد کشاورزی در شهرستان های استان برای خانم های خانه دار، سرآشپزان هتل ها، رستوران ها و نیز بانوان شاغل در دستگاه های دولتی و خصوصی و دانشجویان و دانش آموزان در مقاطع متوسطه با بهره گیری از مربی های کارآزموده برگزار می شود. منبع : صدا و سیما |
|

