رئیس شیلات زابل گفت: با توجه به اهمیت ماهی در سبد غذایی مصرف آن هفته ای دو بار پیشنهاد می شود. |
|
محمود رضاسرگزی در حاشیه جشنواره طبخ آبزیان که در محل خانه معلم زابل برگزار شد عنوان کرد: با توجه به ضرورت فرهنگ سازی مصرف آبزیان بین آحاد جامعه و به منظور افزایش سرانه مصرف آن در شهرستان زابل جشنواره طبخ ابزیان برگزار شد. |
![]() |
سرگزی افزود: فرهنگ مصرف ماهی در منطقه سیستان فرهنگ بسیار ریشه داری است به طوری که با وجود دریاچه هامون صیادی یکی از مهم ترین مشاغل منطقه بوده بنابراین مصرف ماهی در زمانی که دریاچه اب داشته و الان هم به صورت نسبی اب می شود در بین خانوارهای منطقه سیستان وجود دارد. رئیس شیلات زابل اظهار کرد: انتظار می رود با توجه به فواید آبزیان مردم مصرف حداقل ۲ وعده ماهی را در هفته در سبد خوراکی قرار دهند تا خانواده سالم و خوبی داشته باشند. منبع : دانا |