آموزش روشهای طبخ آبزیان سرانه مصرف ماهی را افزایش میدهد |
|
بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد در آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها، هتلها و رستورانهای این شهرستان با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاستهای شیلات استان است گفت: یکی از راهکارهای اجرایی برای افزایش سرانه مصرف، آشنایی مردم با روشهای متنوع طبخ آبزیان است. وی افزود: با برگزاری این کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص در این شهرستان افزایش یابد. |
![]() |
رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد گفت : این دورهها برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران دراین استان، روشهای مختلف طبخ آبزیان و اهمیت نقش بسیار مهم امگا ۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماریهای قلبی و عروقی برگزار میشود. عمرانی گفت : آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها ، هتلها و رستورانهای این شهرستان با مربیان استانی برای ۳۰ نفر از سرآشپزهای این شهرستان برگزارشد منبع : باشگاه خبرنگاران |