بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد

بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد
اخبار شیلاتی

بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد

تعداد بازدید:۲۲۰ تعداد نظرات:۰

بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد

سید محسن طباطبائیان روز پنجشنبه بیان کرد: ۲۱۰ تن گوشت ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن گوشت ماهی‌های گرم آبی سال گذشته در شهرستان دامغان تولید شد.

وی ادامه داد: مجموع بهره‌برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان ۶۴ نفر است که عمده آن‌ها در زمینه پرورش ماهی‌های گرم آبی فعالیت دارند.

طباطبائیان به مجموع ظرفیت استخرهای دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت استخرهای پرورش ماهی شهرستان حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان، ۳۰۰ تن ظرفیت ماهی‌های سرد آبی است.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت پرورش گونه‌های مختلف آبزیان مانند ماهیان سردآبی و گرم آبی به دلیل برخورداری از تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب در منطقه، به خوبی امکان‌پذیر است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستان‌های همجوار و استان مازندران ارسال می‌شود.

در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی‌های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می‌یابد.

سال ۹۸ بیش ازهفت هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ و ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت دام سبک، سنگین و شتر در شهرستان دامغان تولید شد

منبع : ایرنا

کلیدواژه‌ها:
بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد
دیدگاه خود را بیان کنید